Presa

22.11.2013

“Criteriul Primei Zapezi” – editia a doua - incepe, asa cum a fost programat, pe 25 noiembrie, la Sinaia
-  Touroperatori si jurnalisti din 9 tari vor fi prezenti la eveniment  –

Desi o parte din finantarea asigurata de Autoritatea Nationala pentru Turism nu s-a concretizat, evenimentul Criteriul Primei Zapezi se va desfasura prin efortul suplimentar al membrilor Asociatiei de Promovare si Dezvoltare Turistica Prahova, care s-au mobilizat exemplar: hoteluri, restaurante, firme de transport pe cablu, primarii si alti prestatori de turismul local.

Acestia si-au dat mana pentru a oferi oaspetilor servicii demne de binecunoscuta ospitalitate romaneasca. Cazarea va fi asigurata la hoteluri de 4 si 5 stele, oaspetii vor beneficia de burse de turism, sesiune de conferinte, seri festive si de Gala turismului prahovean.

Singura modificare e ca infotripul se va incheia joi, fata de programul initial care trebuia sa se incheie vineri.
„A trebuit sa refacem in 3 zile o munca de 6 luni, dar credem ca vom iesi cu fruntea sus. Singura modificare este aceea ca evenimentul se va termina joi dimineata, la Azuga, in loc de vineri seara, in Poiana Brasov. Un eveniment similar pentru Brasov va fi organizat cu o alta ocazie, promite Autoritatea Nationala pentru Turism (ANT). ANT sprijina evenimentul, finantand sesiunea de conferinte conexe Bursei de turism si cazarea pentru invitatii straini. Multumesc mult factorilor locali pentru implicare – hoteluri, transportatori pe cablu, primarii, producatori de vin de elita prahoveni, artisti, studenti si cadre didactice de la Universitatea de Petrol si Gaze – care ne-au acordat tot sprijinul pentru ca evenimentul sa reuseasca. In cadrul Galei turismului prahovean, vom premia cei mai buni oameni si firme din turism. Iata ca parteneriatul public - privat isi arata rolul sau important iar evenimentul isi va atinge scopul propus. Faptul ca o licitatie s-a anulat doar cu 4 zile inainte de eveniment ne face sa ne gandim ca procedurile trebuie revizuite pentru ca sunt birocratice, rigide si ingreuneaza realizarea unor astfel de actiuni. Turismul este cea mai la indemana forma de export pentru Romania si nu avem voie sa ratam o asemenea oportunitate”, declara Adrian Voican, presedintele Asociatiei de Promovare Turistica Prahova. Timp de 4 zile vor fi vizitate şi promovate 3 staţiuni: Sinaia, Buşteni si Azuga. Sunt asteptati participanţi din 9 ţări: Belgia, Franţa, Dubai, Iran, Polonia, Ungaria, Ucraina, Republica Moldova, România. De asemenea, Bursa de turism Criteriul Primei Zăpezi, care se va desfăşura pe 26 noiembrie, la Cazinoul Sinaia, va avea peste 300 de participanţi. Programul evenimentului se regaseste pe site-ul www.criteriulprimeizapezi.ro

Persoana de contact : Anda Baciu, Secretar General APDT Prahova, 0756.604.230, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

 

 

11.11.2013

Criteriul Primei Zăpezi: cel mai important eveniment internaţional de promovare a turismului din Prahova şi Braşov

Între 25 şi 30 noiembrie, Asociaţiile pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova şi Braşov vor organiza cea de-a doua ediţie a evenimentului de promovare turistică Criteriul Primei Zăpezi. Organizat sub sloganul “Learn to ski in Romania”, acesta este cel mai important eveniment internaţional business to business de promovare a turismului din judeţele Prahova şi Braşov.

Citeste mai departe

The Best betting exchange http://f.artbetting.net/
Full reviw on bet365 b.artbetting.net by artbetting.net
www.bigtheme.net